B&W vs COLORJag har väligt svårt för att besluta mig om det är svartvit eller färg som är snyggast när jag redigerar bilder. Generellt gillar jag färg då det känns gladare. Men som sagt, kan aldrig bestämma mig:)


Jag jobbar för övrigt en hel del för tillfället, mer än vad jag gjort tidigare i år, och det blir en hel del långa dagar.. Det är absolut inget jag planerar att göra i framtiden. Förstår verkligen inte hur barnfamiljer orkar med att ha det så. Att lämna sina barn på dagis innan kl 8 för att hämta dem vid närmre 18, varje dag. Det är ju inte kul för någon part. Den dagen jag får barn kommer jag vara evigt tacksam för all den stund jag kommer kunna spendera tillsammans med min familj:)


Jag lever faktiskt...
Jag vet.. Jag är inte världens bästa bloggare. Antagligen motsattsen. Men har inte haft motivationen att lägga ner tiden det tar att blogga, eller svara på alla kommentarer. Jag håller fortfarande på att fotograferar och tycker att det är roligt. Jag läser fortfarande era bloggar, även om jag inte kommenterar:) Och nu har jag tänkt att åter igen börja blogga så smått. Dock utan ngn press...


Första bilden, en liten pärla jag fotograferade för ngn vecka sedan:)
RSS 2.0