Därför älskar jag fotografering!


Detta är den stora anledningen till varför jag älskar att fota, fånga ögonblicken... :) Och barn är verkligen otroligt tacksamma att fota då! Denna fantastiska killle fota jag igår, kan inte annat än att bli kär i honom. Här har ni ett litet urval på de bilder som togs. Antagligen inga som kommer att visas igen, men ändå är underbara att se på:D


Ut i stora världen..


Iiiihh... IsaMarie Fotografi innehar numera FA-skattsedel. Jag har ett företag! Känns läskigt faktiskt, tänk om det bara skiter sig helt. Tänk om ingen vill bli fotograferad av mig. Tänk om jag inte kan få ett enda jobb!? Äsch, ska sluta och tänka så och ist fundera över hur bra det kommer bli ist:) Haha, men om ngn läser min blogg och bor inärheten av Malmö så får ni gärna tipsa era nära och kära om mig;)

Nästa steg i processen är att få ihop en riktig hemsida. Har använt mig av Facebook nu ett litet tag men det fungerar ju inte om jag nu ska börja ta betalt för mina verk:) För er som vill in och kika där så klickar ni här. Finns en del bilder som inte har visats här än:)
Härliga dagar...


Isamaries @ Instagram


Det har varit ett gäng riktigt härliga dagar den senaste tiden. Vädret var toppen och det spenderades många kvällar nere vid golfbanan.

Jag var med i min första golftävling häromdagen förresten. Inte alls ngn seriös sak utan bara en grej för damerna på klubben, men jag är sjukt tävlingsinriktad så det blir allvar för mig iaf:P Första bilder är en bild på segerbuketten som min fina sambo gav mig... För jag jag vann;)

Detta var lite bilder som jag lagt upp de senaste dagarna på Insta... Det ska förresten finnas till Android nu med:)

RSS 2.0